0

Barcelona, 24 d’octubre 2019

Abordatge col·laboratiu per un model sanitari eficient, avantguardista i d’alt valor

19.00h / AdSalutem Institute

En aquest Dreams es tractarà de corn un abordatge col-laboratiu entre diferents especialitats mèdiques pot ser la clau per afrontar els reptes en salut d’una societat que es proposi gaudir d’un model sanitari avantguardista i d’alt valor en salut pels seus ciutadans.

Aquest abordatge hauria de permetre una comunicació fluida entre els diferents professionals implicats, aportant una visió integral del malalt, personalitzant al màxim les solucions clíniques i desenvolupar un sistema de salut eficient i d’alt valor. lgualment, hauria d’arribar des d’un model pluridisciplinari en l’abordatge mèdic que abasti des de l’àmbit de la primària fins a la medicina hospitalària, tenint en compte les possibles col-laboracions publico-privades en medicina, i proveïdors de salut.

A dia de avui es necessària una revisió dels models mes clàssics d’atenció clînica, buscant una aproximació més pluridisciplinària, amb l’objectiu de millorar l’eficiència dels serveis clínics, els resultats mèdics i la experiència del pacient.

Lloc

La Masia – AdSalutem Institute
Pg. Manuel Girona, 37 08034 Barcelona +34 938 395 454

Hora

19.00h – 20.30h
Sessió limitada 20 places

Contacte

Per a més informació i confirmació d‘assistència
Secretaria AdSalutem-Dreams
Tel. 648 015 379 adsalutemdreams@adsalutem.healthcare

Dreams són trobades amb aforament reduït i molt properes, on especialistes de cada tema coincidiran per intercanviar punts de vista i compartir noves vies de millora pels nostres pacients. Dreams té com a objectiu aportar coneixement i reflexió sobre diversos temes de la salut relacionats amb la son.

#adsalutemdreams

AdSalutem Dreamers / 24 Octubre 2019

silvia-cardona

Dra. Marina Geli
/ Coordinadora estratègica del Centre d’Estudis Sanitaris i socials (CESS) i també Directora de la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC

La Dra. Marina Geli es actualment coordinadora estratègica del Centre d’Estudis Sanitaris i socials (CESS) i també Directora de la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC.
Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona amb qualificació excel·lent i es va especialitzar en Medicina Interna i malalties infeccioses al Hospital Josep Trueta de Girona. També va obtenir un doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona (Hospital del Mar).
La seva experiència professional medica se ha desenvolupat especialment al Hospital Josep Trueta de Girona i a diferents centres com el Centre Joan Riu, el Consorci Sant Gregori o la Fundació Aspronis.
La seva trajectòria política ha inclos ser Diputada al Parlament de Catalunya, presidenta de la Comissió de Política Social i especialment consellera de Salut Govern de la Generalitat de Catalunya (2003-2010). En aquesta època es va destacar amb accions reconegudes com el Decret 105/2005, de delimitació de les regions sanitàries i dels sectors sanitaris, la planificació estratègica del Mapa sanitari, sociosanitari de salut pública (2006), la creació de la BioRegió o el impuls d’acords per la qualitat, l’equitat i la sostenibilitat del Sistema de Salut de Catalunya.
També ha estat fundadora, membre i Presidenta de l’ ACAS, Associació Comunitaria Antisida de Girona així com de la Federació Catalana ONG SIDA Catalunya.

dr-miquel-vilardell-dreams

Dr. Miquel Vilardell i Tarrés
/ Catedràtic de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

El Dr. Miquel Vilardell i Tarrés es Catedràtic de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha presidit les societats catalana i espanyola de medicina interna i el Collegi Oficial de Metges de Barcelona.
El 1969 es llicencià en medicina a la Universitat de Barcelona, on es doctorà el 1979. El 1988 fou nomenat cap del Servei de Medicina Interna (reumatologia i geriatria) a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón i el 1992 catedràtic de medicina interna de la Universitat Autònoma de Barcelona. De 1991 a 1997 fou vicedegà i de 1997 a 2001 degà de la Facultat de Medicina de la UAB. Des de 2000 és “honorary fellow” de l’Acadèmia Americana de Medicina i és membre del Consell Català d’Especialitats Mèdiques. El 2004 fou vicepresident de la Comissió Nacional d’Avaluació del Medicament i president de la Societat Catalana de Medicina Interna (1992-1998) i de la Societat Espanyola de Medicina Interna (2003). Des de 1985 també és membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. El 2015 és president del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari (CASOST) del Govern de la Generalitat. El 2010 fou nomenat president del Col·legi de Metges de Barcelona, del que ja n’era assessor des del 1997. També fou nomenat president del Consell Assessor del Govern de la Generalitat en matèria sanitària per tal d’informar sobre el control de la despesa sanitària, per a la qual va elaborar l’anomenat Informe Vilardell.
A la seva carrera ha rebut diferents premis entre els que han destacat el Premi Pere Farreras i Valentí atorgat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, la Medalla Narcís Monturiol del mèrit científic de la Generalitat de Catalunya i la Creu de Sant Jordi “en reconeixement al conjunt del seu treball al sector mèdic, tant en l’aspecte assistencial, com en l’acadèmic i corporatiu”.